מעבר למבנה האחוזה הייחודי, החצרות בסגנון אירופאי ולמטבח המרגש, לפני הכל מבוססת אחוזת מרגו על האנשים שמאחוריה, שמארחים ויוצרים אירועים באהבה. כי אנחנו מאמינים שבסוף, השירות והאכפתיות הם מה שיהפכו את האירוע שלכם מעוד אירוע לתענוג אמיתי שכייף לחזור ולהיזכר בו…עד הפעם הבאה.

את האחוזה מנהלים ומפעילים בני משפחת אלמלם, משפחה בעלת מוניטין רב בתחום המסעדנות והאירועים דבר ההופך את תכנון האירוע לחווייה חמה, משפחתית וכייפית, ברמה מקצועית ללא פשרות. כי עבור משפחת אלמלם הסוד נמצא בהקפדה על כל הפרטים הקטנים לצורך השגת התמונה המושלמת הגדולה.

אחוזת מרגו מארחת אירועים פרטיים עד 120 אנשים. ממפגש משפחתי אינטימי ועד חתונה ואירועי חברה. החדרים הפרטיים (בגדלים שונים) מכילים אירועים בין 10-35 אנשים. החלל כולו נסגר לטובת האירוע שלכם במינימום של 60 מבוגרים כולל חצרות המסעדה.

אחוזת מרגו מעניקה אפשרויות אישיות לבעל האירוע ובאי האירוע שמחפשים אווירה פריזאית אלגנטית לצד תפריט שף ברמה קולינרית גבוה.

המסעדה מאובזרת בכל מה שנדרש לקיום האירוע, כגון: מוזיקת רקע, מערכת הגברה, מקרן, מיקרופון, חופה מעוצבת, עיצוב מרכז שולחן, בר אלכוהול, פינות ישיבה ועוד.

המסעדה נגישה, כשרה בהשגחת רבנות רחובות וקיימים חניונים בקרבת המסעדה.

אחוזת מרגו מזמינה אתכם לאירוע של פעם בחיים ואז עוד פעם ועוד פעם…

נשמח לארח אתכם לאירועי בוטיק איכותיים ואינטימיים.

באהבה, ממשפחת אלמלם.

לפרטים נוספים על אירוע פרטי:

    תפריט לדוגמא

    מרכז שולחן

    לחם רוסטיק מחיטה טרום נבוטה

    בליווי מתבלים: שום אפוי, ממרח שעועיות שחורה ואדומה, סלק צרוב בפלנצ'ה.

    פטה של כבד עוף

    בליווי ריבת בצל, קסיס וטוסטונים.

    חציל השף

    חציל ופלפל קלוי נח על טחינה של הבית.

    סלט מרגו

    שילוב של חסות ועשבי תבלין אגוזים ושקדים קלויים, עגבניות שרי, פלחי הדרים, בצל בגריל, טאפנד זיתים ברוטב ויניגרט.

    מנה ראשונה לבחירה

    פסטיה

    במילוי פרגית וחזה עוף, צימוקים, שקדים במעטפת עלי פילו פריכים ברוטב ויניגרט פסיפלורה.

    פאי הרועים

    מאפה במילוי כבד עוף מזולף בפירה של תפ"א ובטטה מוגש בקונפיטורת עגבניות שרי וקסיס חמצמץ.

    קרפצ'יו סלמון

    גרידת לימון, קורנישון ,שום קונפי ושמן זית ישראלי.

    פטריות פורטובלו

    בפסטו צלויות בגריל ורטטוי ירקות מוגשות בבלסמי מצומצם.

    מנה עיקרית לבחירה

    סטייק אנטרקוט

    מיושן עשוי בגריל ברוטב פלפלת מוגש על מצע תפוח אדמה באיולי שום וירוקים מהגינה.

    פילה סלמון אפוי

    בתנור נח על פולנטה, קונפי כרישה ועגבנייה צלויה בגריל.

    אסאדו

    גרידת לימון, קורנישון ,שום קונפי ושמן זית ישראלי.

    סטייק עוף צעיר

    אפוי במרינדה של שום, תימין ושמן זית בליווי פריקי ובטטה אפויה.

    קינוח לבחירה

    טארט טאטן

    תפוחים בקרמל , גלידה וניל ביתית ועוגיה.

    סופלה שוקולד חמה

    על קרמבל וגלידה של הבית.

    דואט

    פסיפלורה שוקולד ברוטב קסיס.

    קוקונט

    סורבה קוקוס בציפוי פקאן מסוכר מוגש ברוטב וניל ונענע.